Jdi na obsah Jdi na menu
 


vabank2017/2018

Příspěvky

Výsledky z 25.3.2018 a celklová tabulka VB 2017/2018

28. 3. 2018

Gratulujeme vítězům i poraženým,děkujeme všem pravidelným i občasným sponzorům,všem pekařům,pekařkám,řezníkům,uzenářům,zásobovačům a všem ostatním pacientům.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 2

Zkušební plavačkový vabank pod papírnou 1.4.2018 v 8,30 hod.

28. 3. 2018

Feederový vabank máme za sebou,Kamil udržel vedení před MPčkem.Třetí místo získal posledním závodem Vici.

Velikonoční plavačkový vabank bude asi po dlouhé době "nějaká" akce na dříve závody vytěžované lokalitě.Podle toho to tam asi bude vypadat.Kdo může vezměte nějakou mačetu,možná pilku,(vezmu kleště na větve),rukavice,igelitovou tašku,nebo pytel.Sebereme případný nepořádek a uřízneme nějakou tu větvičku.Pořadatelé plavané tam asi půjdou na poslední chvíli.Možná ještě doufají,že se u Jána po Velikoncích kopat nezačne,což by se mě také líbilo.Ale lépe je být připraven a ve větším množství "zahradníků" nám to zabere jen chvilku zároveň uděláme kontrolu úseku.

Druhá možnost je,vykašlat se na to a chytat v bordelu,nebo jinde.

Parkování je možné pod mostem Milenia,jako dříve(placené parkování tam již není),u Povodí Vltavy a na druhém břehu a přejít lávku.

Podrobnosti doladíme na místě.

Napište,kdo půjde,jesli to má cenu tam chodit.Čím více lidí přijde,tím větší úsek se zakrmí,nejen ten spodek,kam také chodí běžně rybáři.A najezte se doma,už se nepeče.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 14

Příští vabank 25.3.2018 u Jána v !!! 9 hod.!!! letního času.

18. 3. 2018

Na ptáky jsme krátký,

asi našli rybí hnízdo,alespoň výsledek tomu napovídá.Ostatní jen paběrkovali.Někdo o trochu lépe,ale celkově to bylo slabší.Mráz byl nepříjemný,zamrzala očka a nárazy větru znemožňovaly rozeznat jemné záběry.Zkrátka zima se asi také chtěla rozloučit s náplavkou.Nás to čeká příští týden,neboť v tomhle počasí jinam jít nejde,Tak snad bude rozlučkový a zároveň poslední bodovaný vabank lepší.

Jirka Vrabec přinesl avizovaná vosí hnízda a výborné placičky z číny,"nebo odkud".Škoda jen,že byl na druhém konci úseku.Určitě by v průběhu vabanku přišly vhod.Příště peče Jarda a slíbil nadívanou hrdličku a horní krůtí stehna.

Honzíku děkujeme za tombolu.

Jediné,co mě mrzí,že jsme s Jirkou nedořešili jeho rýmy z příspěvku.Asi jsem byl jediný,kdo je v tom textu nemohl najít.Já poznám jen rýmy jednodušší např:

Když přijede "Játro",

chytám jako látro.

To je jen jinými slovy řečeno,že ten chlapec má smůlu.Byl tu dvakrát a zrovna nic moc braní.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 14

Příští vabank u Jána 18.3.2018 v 8,30 hod.

11. 3. 2018

Příští vabank bude pravděpodobně posledním vabankem u Jána.Letošní rok je výjimečný termínem "rychlé",který je stanoven pravděpodobně na první týden v dubnu.Bohužel zatím neznáme místo konání.U Jána je vše bez problémů,ale v případě jiné lokality by nebylo od věci udělat poslední vabank na onom místě.Upravit místa na chytání a zároveň trochu zakrmit.Jinak půjdeme ,jako každý rok na Borskou.Kdo ví nějaké bližší informace,nenechávejte si je pro sebe.

Minulý týden hluboko pod nulou,dnes jsme nestačili sundavat vrstvy oblečení.Nejen známí otužilci v čele s V.Loudou,ale i další, šli do trička.Rybám dělalo teplo také dobře a braly o trochu lépe než minule.Každý si určitě zachytal a dokonce se objevily hlasy o prodloužení chytání až do 15 hodin,což nebývá obvyklé.Dnes se opět potvrdilo pravidlo,že rybu,kterou vidíš, nechytíš.Z protějšího nábřeží byla vidět hejna větších tloušťů,ale ti se většinou v úlovcích nevyskytovali.Jako obvykle převládala menší velikost jak tloušťů,proudníků,plotic a už i podouství.

Občerstvení se se ctí zhostil R.Srb,který se bál,že běžné množství nebude stačit,tak nás chtěl udolat uzeným masem,klobásami a sladkými věnečky.Ty chutnaly hlavně MPéčkovi a malému Domíkovi.Všechny nás znalé zarazilo,jak zeleninový král MP do sebe ládoval uzené maso.Pravda je,že po mase následovaly obvyklé hašlerky,ale i tato skutečnost přispěla k výjimečnosti dnešního dne.

Příště "peče" Jirka Vrabec,který proměnil forhont ve vítězství a vzhledem k tomu,že se má opět ochladit by mohl to,jak říkal,že vyndá z mrazáku od minule,alespoň ohřát.


 

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 34

Pořadí vabanku po 11.3.2018

11. 3. 2018

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 2

Příští vabank 11.3.2018 u Jána v8,30 hod.

8. 3. 2018

Všechny ryby pod mostem u Jána se bály kormoránů,ale nás se bát nemusely.Nikdo do hejna nenahazoval,takže rádobyochránci ryb mohou klidně spát,rozum jsme nepotratili.Naše přítomnost naopak nedovolila mnoha hejnům hladových krků dosednout na vodu a začít již někde zmiňovaný masakr.Takže,pokud jsme ryby nezachránili,tak jsme jim alespoň prodloužili život o jeden den,což každý,kdo jen rozdává rozumy,říct nemůže.Výsledky tomu také odpovídají a vabank se proměnil v přátelské diskuzní fórum,s čímž se dopředu nedalo počítat a i když Kamil,coby pekař a zásobovač, přinesl velké množství "dobrot",sekaná,"mrkváč a orgasmus"šly na dračku,dvojnásobné množství by bylo málo.

Vítězem se stal Roman Srb,který ulovil tři nejodvážnější,či zbloudilé plotičky.Ostatní jen odháněli kormorány,svačili,kecali a F.Bartoš zpíval.Doufejme,že až se oteplí,situace se stavem vody,kormoránů a ryb se zlepší.

Tabulka ani nestojí za to.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 18

Příští vabank 4.3 2018 u Jána v 8,30 hod.

27. 2. 2018

Zatím největší zima za posledních několik let.Při srazu v 10 hod bylo ještě -9°C.Na celý úsek však po celou dobu příjemně svítilo slunce,což vabanku dodalo,sice zmrzlý,ale již (doufejme)jarní nádech.Posilněni MPéčkovými chlebíčky,a výbornými žloutkovými věnečky (od maminky) jsme začali chytat o něco později.A jako obvykle nahoře ok,dole ko,i když byly i výjimky.Mráz vydržel po celý den a kupodivu ani nezamrzala očka,neboť voda se k nim ani nedostala a zmrzla přímo na vlasci.Přesto se slušně nachytalo.

Příště to již vypadá na slušné oteplení ,proto nechám původní sraz na 8,30 hod.Pokud by vám vyhovoval pozdější sraz,napište požadavky do diskuze.

Nesmíme také zapomenout na dvoubarevnou tlačenku od Huberta Švába.Sice jsem ji ochutnal až po poledni a byla trochu zmrzlá,ale to ji na výborné chuti neubralo.Až začne Hubert míchat krmení a chytat tak,jako dělá tlačenku(tedy jestli jí dělal sám),pak se máme na co těšit.

Zvláštní poděkování samozřejmě i Honzíkovi Kazdovi za dotaci naší "tomboly".

Doufejme.že mráz vypálí všechny nemoci a příště minimálně ve stejném počtu.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 22

Pořadí vabanku po 25.2.2018.

27. 2. 2018

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 0

!!!!POZOR ZMĚNA!!!!_příští vabank 25.2.2018 u Jána v 10 hod.!!!

18. 2. 2018

Vabank proběhl bohužel ve stínu olympiády a tak jsme přišli o jindy početné obecenstvo,i když pár jedinců lačnících po exotických snímcích lovících pacientů si ani tentokráte tuto událost nenechalo ujít.

Na rozdíl od kachen ,které vyvedly mladé,velké ryby jakoby očekávaly avizované ochlazení a stáhly se někam do hlubších vod.S nimi zmizely i podoustve,které v minulých kolech tvořily většinu úlovků.Přesto se vcelku nachytalo a kromě MPéčka,jenž  na forhontu všem ujel o pomyslný parníček,neboť ho asi začalo bavit vaření,na dalších místech to bylo hodně vyrovnané i díky pánům Srbovi a Kabátovi,kteří oživili naši zaběhlou sestavu.

Důležité momenty:

M.Vicher,podle zpáv prý dostál své přezdívce "fňuk"až z toho sousedům brněla hlava(neověřená zpráva).

Pája  splnil svůj slib a povodil si Hrdličku.

Hubert splnil svůj slib a žádnou tlačenku nepřivezl

F.Bartoš nesplnil svůj slib v podobě bobříka mlčení a kecal celé 4 hodiny.Chvílemi i zpíval vtipné úryvky sprostonárodních,nebo spíše sprostochotěšovských písní,kterými vyplňoval časté přestávky  mezi záběry.

MP splnil svůj slib a štrůdl pomazal vejci,takže byl pěkně na barvu.Řízečky byly také v pořádku.Už se těšíme s čím přijde příště.

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 33

Pořadí vabanku po 18.2.2018.

18. 2. 2018

 
Celý příspěvek | Rubrika: vabank2017/2018 | Komentářů: 0