Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYHLÁŠENÍ GRANDSLAMU 2008 - PŘÁTELSKÉ POSEZENÍ SE KONÁ 17. LEDNA 2009

13. 12. 2008

Tak, a v diskusi musíme udělat ještě jednu důležitou věc: Dohodnout se, co budeme chtít, aby nám Venca připravil k večeři. Doporučujte, navrhujte.

V jednání je rovněž zimní rybářský pimpongový turnaj, který se bude konat ve stejném zařízení koncem ledna nebo v únoru. Bude následovat další posezení.

Dejte vědět, kdo bude mít zájem se turnaje zúčastnit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kaslík

(Sow, 20. 12. 2008 22:42)

To já jenom aby jsi v tom nebyl sám :-))

Sow:

(Kaslík, 20. 12. 2008 20:27)

Sice dobrý, ale tento typ příspěvků je nutno psát až po dvaadvacáté hodině! :)

Kaslík

(Sow, 20. 12. 2008 19:32)

Za mých učňovských let jsme mněli jednu moc populární básničku:
Je to v p.če,
ztratil jsem klíče.
Je to v brabáku,
zejtra je najdáku.

Docela dobrý,ne?

Sow:

(Kaslík, 20. 12. 2008 0:04)

Souhlasím a dovolil bych si bojový slogan mírně doplnit: Kde je míček? Někde v pí.e! Já si to se svojí pověstí ubohého hrubiána můžu dovolit :).

Kaslík

(Sow, 19. 12. 2008 22:51)

V tom případě můžeme udělat duo "Kde je míček"

na chvíli

(Kaslík, 19. 12. 2008 22:15)

opouštím své oblíbené téma "Knapík a jeho boj za lepší příští" a vyjádřím se k tématu diskuse. Pečené koleno tedy zrovna nemusím, ale klidně se obejdu bez večeře, nechci být zase bílá vrána. A nebo jestli se někdo přidá, tak z jednoduchých jídel já tuze rád třeba opečenou sekanou.
No a ten pingpong. Tak jestli je žádoucí nějaký ten komik typu "Orel Eddie Edwards" (pamětníci si jistě vzpomenou), rád se zúčastním.

p.Edlos

(Pričop, 19. 12. 2008 20:11)

Souhlasím s tím že se sčítání urychlilo,ale bohužel teď naposled to byl takový fofr, že než jsem se spakoval,používám totiž Kaslíkovu volnou metodu balení
a myslím že jsem ji dovedl k absolutnu, tak už u mostu skoro nikdo nebyl a dodnes nevím jak kdo kromně vítěze dopadl a nebylo koho se zeptat na úspěšný styl
"brkofídr"

Kaslík

(Sow, 19. 12. 2008 20:09)

Buď v klidu Luboši,víš co se říká "potrefená husa......":-))

VEČEŘE

(V.BÁRTA, 19. 12. 2008 19:25)

Přeštice jsou pro gulášek

ale no tak

(Knapík, 19. 12. 2008 9:47)

Kaslíku, Kaslíku klesáš v mých očích stále níž a níž ... O vnucování názorů mluvíš sám, já dal pouze podnět, kterej nepadl přímo kámen, ale tebe se zjevně dotknul víc, než by se dalo čekat. Začínáš hrubnout a urážet a to považuju z tvé strany za ubohé, nech toho ..., počítám, že krom Tondy Metelky to nikoho nezajímá.

návrh:

(Kaslík, 19. 12. 2008 9:24)

Myslím, že je škoda nevyužít plánovaného PŘÁTELSKÉHO posezení (když si Knapík zalepí hubu flastrem a Sow protentokrát zanechá mačetu doma, tak myslím, že vše proběhne v pohodě :) a využít ho i k šíření osvěty mezi vabankářskou obcí. Navrhuji seminář s Jakubem Vágnerem na téma "Jak správně líbat ryby" (myšleno pochopitelně ryby, které chceme pustit zpět do vody, polibek, který chceme uštědřit rybě těsně před úderem paličkou se nazývá "polibek smrti" a s tím nechce mít rybomil Jakub nic společného). Myslím, že je důležité, aby si ryba při polibku přišla na své, ale nejen ryba. Vždyť takový "francouzák" se štikou je pro rybáře vyloženě adrenalinový zážitek...

VYHLÁŠENÍ GRANDSLAMU

(Ponty, 19. 12. 2008 9:16)

jestli mohu zasáhnout do toho párku a tláči, tak bych bych dával také hlas pečenému kolenu..........

p. Edlos:

(Kaslík, 19. 12. 2008 8:57)

Mám nápad. Co kdybys tedy zapisoval úlovky všem? Vzdálenější účastníci by pochopitelně vyfasovali megafony, abys dobře slyšel. Když už chceš tedy připravit rybky o skluzavku, tak ať to tam alespoň akusticky vypadá jak na Matějské... I když raději asi ne, on by se určitě přihnal Knapík s hlukoměrem...
S výsledky si hlavu nedělej, já ti je klidně sepíšu a pošlu. Administrativa, to je zase můj koníček.

Kaslík:

(p.Edlos, 19. 12. 2008 0:58)

No,pro mě,kterej chodí všude mezi prvními a rychlé balení je můj koníček,je to zapisování docela sympatické.Možná je to tím,že jsem zatím,kromě jednoho vabanku zpracoval všechny ostatní a tohle mě to ulehčilo.Budu rád,když už konečně přijdeš a zapisovat nemusíš,dám to sousedovi.Nebo se na to vykašlu ,ať to dělá vítěz,ale to zase nebudu mít rychle celkové výsledky a kdoví,kde to budu honit.Takže,já na rozdíl od tebe to vidím pozitivně.

Knapík:

(Kaslík, 18. 12. 2008 21:20)

to, že každou chvíli někoho poučuješ, jak se má chovat, je sice tvoje právo, ale pak se nesmíš divit reakcím. Je to stejné, jako když přijdeš k někomu na návštěvu a hned začneš kritizovat: jak to, že nemáte uklizeno a toho prachu na skříních, a jaké hnusné obrazy to visí na stěně, takový nevkus a jaký blbý program to sledujete v televizi a jídlo taky za nic nestálo... Ti co tě pozvali, jistě nejsou dokonalí, ale nejspíš jim to tak vyhovuje. A navíc moc věrohodně nevypadá, když jim o pořádku a správném vkusu káže někdo, kdo přišel ve špinavých gumovkách, z kterých mu trčí sláma a v teplákové soupravě s Mikymausem...
Ale navzdory tomu uznávám, že jsi se svými představami zaznamenal určitý úspěch. Původní idea vabanku je myslím malinko jiná, než v jakou se to letos začalo zvrtávat a chtít po mě, abych se po celotýdenním nervování v práci ještě o víkendu přizpůsoboval Knapíkovým "jedině správným" představám o tom, jak se mají chytat ryby, to nemá valnou šanci na úspěch. O víkendu se chci bavit a než vabank dle Knapíka, to mi snad přijde zábavnější prohlížení Sowovy sbírky známek :).
To, že tady leckteré otázky a připomínky zůstávají viset ve vzduchu, to je pravda, mám s tím stejnou zkušenost, ale holt se nenašel nikdo ochotný reagovat...
p. Edlos: co se týče mého zdlouhavého balení věcí po závodech, to nemá nic společného s vezírkem nebo nevezírkem. Kdybys jezdil na feederové závody, všiml by sis, že já jsem vždy suverénně poslední (myslím v balení, v chytání ryb jen občas) a málokdy stíhám alespoň vyhlášení vítězů. Závodníci, bydlící v okruhu 100 km jsou už doma a já si teprv balím podběrák... Proč myslíš, že nechytám plavanou? Nabízí se logická odpovědˇ, že to neumím (což je pravda) ale kdepak, zásadní je to, že pouhé dvě hodiny na přípravu by me stačily sotva na usazení bedny...
Jestli přijdu v neděli nevím, to záleží,jak na tom budu zdravotně a jestli mě nebudeš nutit zapisovat úlovky...

Stupin:,všichni

(p.Edlos, 18. 12. 2008 17:15)

Lukáši,ty jsi nějakej zamilovanej,píšeš dotaz do rubriky,která nese nadpis "Vyhlášení..."a tam je to všechno uvedené(to,co ti píše Ponty).
Všem-co ty návrhy jídla k večeri?Když se nedomluvíme,bude staročeskej párek a tláča.

Vabank:

(p.Edlos, 18. 12. 2008 16:52)

Všichni tušíte správně,vabank je v neděli 21.12.08 v 9 hod. U Jána.Měl by to řídit Tonda Harant,ale asi nemá net,tak to píšu já.Stejně to asi zbyde na mě.Vezírky si pro jistotu vemte,protože ne každý je ochoten zapisovat úlovky,tak je třeba budete muset použít.

vabank

(PetrK, 18. 12. 2008 12:29)

v zákulisím se nese, že by měl být u jána v 9, ale jestli je to oficiální nemám sám tušení...

Vabank

(Ponty, 18. 12. 2008 12:11)

Hoši kde se chytá v neděli, léčení se urychlilo, takže mám jaksi absták a vyrazím o 14 dní dříve než jsem plánoval

Stupin

(Ponty, 18. 12. 2008 12:04)

Milí přátelé, další rok je za námi, je načase vyhlásit nejlepší borce sezóny 2008.

Sejdeme se 17.1.2009 v 17,00 v božkovské hospodě Pod Kopcem, kterou řídí náš přítel Venca Beneda.

Srdečně jsou zváni účastníci grandslamových závodů, účastníci zimních vabanků a další přátelé KURu. Utužme partu a společenský život našich rybářských spolků.

Pro granslamisty a vabankéře je účast povinná!