Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYHLÁŠENÍ GRANDSLAMU 2008 - PŘÁTELSKÉ POSEZENÍ SE KONÁ 17. LEDNA 2009

13. 12. 2008

Tak, a v diskusi musíme udělat ještě jednu důležitou věc: Dohodnout se, co budeme chtít, aby nám Venca připravil k večeři. Doporučujte, navrhujte.

V jednání je rovněž zimní rybářský pimpongový turnaj, který se bude konat ve stejném zařízení koncem ledna nebo v únoru. Bude následovat další posezení.

Dejte vědět, kdo bude mít zájem se turnaje zúčastnit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kde??

(Stupin, 18. 12. 2008 10:43)

Nevim,jestli je vecer jen pro zvane a nebo i pro ostatni,ale nejak sem nenasel,kde se to ONO vlastne kona a od kolika.

tak jedeme dál

(Knapík, 18. 12. 2008 10:37)

Milý Tondo,
ač nerad, i k tomuto lehce pamfletickému sloupku mám pár ne zrovna bezvýznamných připomínek.
Nejsem až tak vášnivém diskutérem jak by se mohlo zdát, protože když se člověk na něco zeptá a očekává jasnou odpověď, tak se jí nedočká ..
Že zůstalo označení sektorů ? Ptal jsem se, jestli je to normální a Podskalák mi jako jeden z mála jasně odpověděl jak to bylo.
Pokud si pamatuješ, ty jsi byl první, kdo svého syna několikrát, opakovaně a absolutně zbytečně upozorňoval, ať tam ty ryby tam nehází, to už jsem mu chtěl taky něco říct, ale když neposlechne tátu? Sorry, co bych asi dokázal já.... Moje mladá jen koukala, co to tam probíhá, protože u vody už se mnou byla a tohle zkrátka ještě neměla tu čest vidět a i na její smutný oči jsem se ozval, že by to šlo i líp a já myslím, že to líp jde!
Pokud neshledáváš rozdíl, mezi klasickou říční osádkou ryb ve složení plotice, podoustev, parma, jelec aj., které chytáš a pouštíš oproti rychleprodukovatelným duhovým pstruhům přivezených do uzavřené lokality za účelem lovu a konzumace, je to smutné..
A vezírek? někomu to vyhovuje s ním a jiný to zvládne i bez něj, každý má nějaký názor, každopádně bez je to v rámci možností šetrnější a odpadá ti následné hromadné pouštění ryb a jejich povalování se po zemi.
Trofeje ? jenom malá hloupost pana SOW..
Jinak jak říkám, překvapujete mne, pánové... a za tím co jsem napsal, není třeba hledat jinotaje a metafory, stačí číst text.

Vabank

(Baldis, 18. 12. 2008 10:09)

Sice se tu rozvinula super diskuze, ale to hlavní, kdy je další vabank a kde jsem nenašel.Možná špatně hledám. Kdyby to zde někdo napsal, byl bych vděčný.Jestli je U Jána, jsou potřeba vezírky, nebo se přešlo na systém zapisování? Díky

Přátelské posezení & p. Knapík

(Tonda M., 18. 12. 2008 9:47)

Sice nejsem dlouholetý vabankista ani grandslamista, ale pokud bych mohl, rád bych také přišel. Co se týče jídla hlasoval bych pro již zmíněné vepřové koleno a to nejlépe s křenem a hořčicí :-). Ping pong hraju ještě hůř než chytám ryby, a tak to jedině, že by se pro mě našla zase nějaká pěkná cena ;-)

ad Knapík:
Připadá mi, že tento pán má rád internetové diskuse, a tak vždycky plácne nějaký nesmysl, který nemá s jeho skutečným názorem nic společného, jen tak aby se někdo ozval (čili tzv. "píchne do vosího hnízda"). Tento provokativní charakter měly zatím všechny jeho příspěvky zde - cedulky po závodech, zacházení s rybami, vezírky, teď dokonce úplné nesmysly jako příspěvky paryby?" a trofej na Mrku). Chtěl jsem původně napsat, aby na podobné provokace už dále nikdo nereagoval, ale příznám se, že čtení těch příspěvků a hlavně pak naprosto skvělých reakcí na ně mě vždycky pobaví a vlastně bych o ně nerad přišel... Pokud nejsem sám komu by pan Knapík chyběl, pak prosím ještě "houšť a větší kapky"! Proč by trofej nemohla mít rovnou třeba 30kg, nebo někdo na Vabanku nosit v zubech ulovené ryby a při tom rozhazovat okolo sebe reklamní letáky? (LOL :-) To alespoň odpadnou pochyby jestli to není náhodou myšleno vážně.

čti a pak ohromuj....

(Knapík, 18. 12. 2008 7:49)

Na tohle fakt reagovat musím.
Děkuji za označení borcem, ale takový kusy já vážně nedostávám:-(

Trofeje tloušť 47cm, 3kg :-))))
To nemá chybu!!

- tak takhle ten zápis vypadal a jeho smyslem bylo upozornit na přehnanou váhu ryby v rubrice trofeje... pane Sow, s rozmyslem než začnete plašit.
O rybách se nelže, nevím jak Vy, ale alespoň já teda ne!

Kaslík,Edl

(Sow, 17. 12. 2008 20:50)

Jenom pro zpestření Vaší oduševnělé diskuse na adresu páně Knapíkovu.Dostal jsem odkaz na něco na mrku a naprosto náhodou jsem narazil na Knapíkův příspěvek a nestačil jsem valit oči,jaký je borec.Píše: trofej tloušť - 47cm a 3kg!!!!Je to příspěvek z 28.11.2008 - 14:09:40 str.72.
Co dodat,jen tiše závidím.

tó jó!

(Knapík, 17. 12. 2008 14:13)

Jediné co mohu po opětovném přečtení tvého příspěvku 21:06 říci je to, že buď sám sobě nalháváš, že absolutně nevíš, o co mělo jít nebo to měl skutečně být vtip, jehož smysl je v tom případě dosti utajen, leč co, svého jsi opětovně dosáhl, nepíšeš si tady sám se sebou ...
Máme v práci poněkud hektický konec roku a tak tímto avizuji svůj poslední zápis zde a ať se daří.

Knapík:

(p.Edlos, 17. 12. 2008 12:48)

No vidíš,že máš i normální příspěvky.A nebuj,to zvládneš.

Kaslík:

(p.Edlos, 17. 12. 2008 12:44)

Kaslíku,to zapisování nebaví asi více lidí,protože se tomu brání,ale pískne se konec,nemusíš nic sušit a je spočítáno.Víš sám,že než se to dříve obešlo,vyhlásilo,pak všichni zdrhli a tys tam zůstal sám,věci bůhvíkde a byls tam o hodinu déle.Takhle můžeme o tu hodinu chytání prodloužit a vyjde to nastejno.S těma rybama ,že se třeba neznají a poznají až ve vezírku, bych argumentoval v tvém případě opatrně,protože ty chytáš tak přesně z jednoho fleku,že ty ryby musí být zákonitě z jednoho zástupu(záplavu),ne-li jedna rodina.Tak už přijď,tužku a papír ti půjčím.Už to mám nalajnované.

pardon

(Knapík, 17. 12. 2008 12:37)

Omluva, to mělo být v nadpisu jako reakce ...
Ale obávám, se aby toto rozhodování neprohloubilo mé schizofrenické sklony, rád zvyšuji svoje šance v loteriích:-)

Knapík:

(p.Edlos, 17. 12. 2008 12:23)

Ta moje odpověď mě připadala vtipnější a myslím,že úplně jasná.A prosím,podepisuj se dále "Knapík",nezasvěcení v tom pak mohou mít maglajs.

analogie

(p.eldos, 17. 12. 2008 10:23)

Vidíš, napsat vpravo nebo vlevo by bylo asi snazší a zcela jasné. To je jako když jsem se ptal, proč pan Harant chytal s policajtem, krmil a měl dva návazce .... Taky mi nikdo neodpověděl, že je to u něj normální a každýmu je to jedno, mě by tahle odpověď bohatě stačila a dál bych nepotřeboval vědět nic a nebylo o čem se bavit.

Knapík:

(p.Edlos, 17. 12. 2008 9:47)

V úvodu nazvaném "Vyhlášení Grand...."máš uvedeno,že to je v hospodě u Venci Benedy.Pokud chceš přijít,snadno se doptáš.Bez ptaní to máš 50 na 50.

dotaz

(Knapík, 17. 12. 2008 9:19)

Zřejmě zapadl a zůstal nezodpovězen, ale stále platí.
Ve které části hospody pod kopcem se Vaše akce uskuteční, pravá či levá část od vchodových dveří?

reply

(Knapík, 17. 12. 2008 7:30)

Hezké pánové, já koukám a nestačím se divit.... Doufám, že ze stráně páně Edla je toto rovněž jako v mém případě lovu duháků na lokalitě, kde se nevyskytují, poněkud nadnesené a míněno v přátelském duchu jako ostatní jeho příspěvky zde, jinak totiž tento velmi sympaticky se projevující pán má zřejmě vážné trhliny v etiketě vyjadřování se o lidech a nechci tohle celé brát jako urážku, stejně jako jsem neurážel nikoho od Vás, jen si nechal nakakat na hlavu...
Je roztomilé, že zabrousíte při toulkách netem i jinam než na KUR, ale nevím o tom, že bych na MRKu prezentoval jakýkoli svůj článek (leč prezentace a návrat na MRK mi byl přímo Vámi doporučen ....(a léčení mimojiné také)
Co se rasismu týká, budu na tom asi stejně jako většina ostatních Čechů, dokud se o mě nikdo nestará a neobtěžuje mne, je mi zcela lhostejný, pokud se chová opačný způsobem, je to nemilé, ale nerozsekám ho mačetou a je mi zcela volné, je-li daná osoba, bílé, žluté, modré nebo zelené barvy.
A malinká poznámka k níže naznačeným rozdílům ... konšký salám z výseku si taky kdekdo dá, ale ze svého koně si ho asi neuděláš ...
(to je v tu chvíli stejnej extremismus jako chyť a pusť nebo totální masařina)
S pozdravem a přáním veselých a nezamrzlých vánočních svátků.

paryby???

(Kaslík, 16. 12. 2008 23:08)

Dělit si soukromě ryby na ty, které si nezaslouží nic jiného než být sežrány a na ty ostatní, co si naopak "zaslouží" (čímpak?) veškeré milosrdenství je jistě možné, ale odsuzovat ostatní s jiným pohledem na věc považuji za nebetyčnou drzost. K tomu co napsal p. Edlos celkem není co dodat, též jsem si přečetl některé Knapíkovy příspěvky na MRKu a jako legrace mi jeho poslední příspěvek zde nepřipadá. Pouze bych si dovolil nesouhlasit s p. Edlosem a jeho nedávným vyjádřením, že nepoužívání vezírku (při vabanku)je dobrý nápad. Podle mě je to další z Knapíkovo pokryteckých ptákovin. Při mých dvou letošních účastech na vabanku jsem vyfásl funkci zapisovače a upřímně řečeno, nebavilo mě to. A to jsem zapisoval jen ryby hájené a podměrečné. Jak jsem pochopil z diskuze, mají se snad zapisovat všechny ryby. Ne že bych nebyl ochoten s lecčíms pomoci, ale tohle fakt ne. Vzpomínám si, že v jakési diskuzi (ne tady na KURu) jsem se od nějakého chytrolína dočetl, že než trápit ryby namačkané ve "vězení" (myšleno vezírku), je humánnější rybu zabít. Když tedy pominu fakt, že v mém vezírku to většinou vypadá jak na samotce, případně ve věznici po generální amnestii, tak nahlíženo z humánního hlediska, co bych si raději vybral, strávit pár hodin ve vězení a pak být puštěn na svobodu, nebo být praštěn po hlavě, vykuchán a usmažen na pánvičce... A to jsem ještě neprozradil jedno velké tajemství, totiž že je znám názor samotných ryb na vezírky! Dle výzkumu německé univerzity ve Fischfleischhafenu bylo zjištěno, že ryby se dorozumívají speciální znakovou řečí (a protože jsou to "němí" tvorové tak logicky v němčině) a tak "odposlechem" tamní ichtyologové zjistili, že např. právě vezírek ryby nazývají lidově, tedy vlastně rybově "tobogán" a vyloženě se třesou, až se po chycení budou moci svézt. A navíc v těsném vezírku dochází k seznámení ryb, které by se jinak třeba v běžném životě nepotkaly... Samozřejmě, že nejoblíbenější jsou tzv. plavačkové vezírky a to čím delší, tím lepší. Stačí si všimnout, kdo z vabankářů chytá nejvíce ryb - ti s plavačkovými vezírky... Proto bych si dovolil apelovat na vabankáře, aby ryby zbytečně nepřipravovali o nedělní atrakci.

Knapík:

(p.Edlos, 16. 12. 2008 21:06)

Ještě jednou se vrátím k nedávné diskuzi na téma zacházení s rybami.Z tvých níže uvedených názorů mi není jasné,proč jsi vlastně tu diskuzi o špatném zacházení prezentoval (nejen na Kuru),když si ti ,co ryby podle tebe nešetrně házeli do vody ,mohli myslet,že ty ryby jsou k tomu účelu určeny.Nebo takové úžasné názory můžeš mít jen ty?Podle tvých prezentovaných protichůdných názorů bych si typnul,že trpíš schizofrenií (rozdvojením osobnosti) a navíc v tobě dříme takový malý rasista.To první se tuším dá léčit.Druhá možnost je,to myslíš ze srandy a nešetrně to prezentuješ.Ale podle tvých článků na MRKu bych si skoro typnul na první možnost

výsledky:

(p.Edlos, 16. 12. 2008 20:39)

Výsledky nejsou ,protože správci (Podskalákovi) lehnul computer a nechce si to dát ode mě opravit.Zvládne to prý svépomocí,tak vydržte.

...

(PetrK, 16. 12. 2008 11:15)

kdepak váznou výsledky z vabanku??

paryby?

(Knapík, 16. 12. 2008 7:06)

U ryb, který jsou k tomuto účelu určeny, nemám problém, klidně je pochytám i sním:-) Nic jinýho si stejně nezaslouží... plave to i bez ploutví, je to ještě ryba nebo vážně živoucí konzerva?