Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodní vabank nového ročníku 2016/2017 v neděli 6.11.2016 na Borské v 8 hodin.

5. 11. 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vabank

(čingi, 10. 11. 2016 19:26)

Tak nevím,já jsem ty vabanky bral jako legraci a hec.Nikdy jsem nic nevyhrál a ty peníze jsem bral jako bonus.Mě spíš mrzí,že se nedokážu prosadit mezi ten lepší průměr.Peníze,jasně ale v tomto případě to nechápu.Pokud někdo nechce péct, tak ať nepeče.Je to můj názor na věc a vím,že se nemusí líbit.

Re: Vabank

(p.Edlos, 11. 11. 2016 11:03)

Vabanky jsou stále legrace a peníze jsou bonus.Pečení je jedno z pravidel,takže vítěz musí péct,i když se mu nechce.Jedině,že když se mu nechce,předá výhru dalšímu,kterému se péct chce a zůstanou mu jen body za vítězství,ale to se mu určitě nechce,takže vždy upeče,ať se mu chce nebo nechce,jinak by porušil pravidle a nemohl by na vabanky chodit a to se mu určitě taky nechce.
Kdyby si se chtěl prosadit,domluv se s vítězem,kterému se péct nechce,že za něj upečeš a on ti třeba poradí nějakou fintu,nebo tě něco nového naučí a třeba se k tomu pečení také dopracuješ.Ale to musíš na ty vabanky chodit častěji,tedy,pokud se ti chce.
Tímto jsem se ti snažil vysvětlit to,co nechápeš,že pečení je stejné pravidlo jako,chytání na jeden prut (feeder)s jedním návazcem,krmení jen krmítkem atd.Takže,tvoje:pokud někdo nechce péct ať nepeče je stejné jako,když nechce chytat na jeden prut,ať chytá na dva.Sám vidíš,že by to asi nešlo.
Jinak ukončení sezony v Přešticích bylo jako vždy výborné,občerstvení (zabijačka,sladkosti a jiné pochutiny),obsluha,super.
Ty "slavnosti sněženek"nic není,o tom už se na dalším vabanku nemluví,protože mají všichni boule za ušima z výborné snídaně.
Mám se tady ještě pokakat,nebo je ti to jasné.Budeš letos jen dopisovatel,nebo taky pacient vabankéř?

p.Edl

(mp, 5. 11. 2016 21:18)

Potom už jen stačí šípkovou,zeli ,prasečí hlavu a máme slavnosti sněženek po Přešticku