Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovské zachytání U Jána 2008

31. 12. 2008

Povzbuzeni úspěchem Montyho Burnese, kterému teď nikdo neřekne jinak než Štikobijce, vyrojili se přívlačáři pod Gammarusem už od časného rána. Výsledkem byla jedna kudla. Pak nastoupili naši ligoví přívlačáři. VP mocně nastartoval a mydlil jednoho okouna za druhým. Jezule zaostával, ale jak už u něj bývá zvykem, za chvíli na to přišel a nakonec skončili smírně za stavu 15:15. Za zmínku stojí i výkon Vojty Kováře, krerý ulovil 9 ryb zajímavé druhové pestrosti. Slavný výkon předvedl i Jičíňák. S vláčákem vhodným tak do Norska na trsky tahal mikrotwistera a dokázal ulovit tři okouny.

Federové sekci dominovalo duo Metelescu, které i mezi plujícími krami dokázalo slušně zachytat. Exceloval hlavně Martin, který chytal podoustve, plotice a tlouště. Tonda si taky neudělal ostudu, stejně jako Franta Němeček.

Poslední pojenání věnujme výkonu jediného plavačkáře. Doma si pečlivě připravil tmavou plotici Milo, vyvážil splávek, připravil forpasy. U vody naměřil vzdálenost, přesně zakrmil koulemi... Hned první nához byla vázka! Při vyprošťování mu prasknul kmenový vlasec třicet centimetrů pod špičkou prutu a jelikož si nevzal náhradní kostřičku se sestavou, skončila tak jeho sezóna poněkud neslavně.

Plním jeho přání a nezveřejňuju jeho jméno.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mail

(Vojta, 4. 1. 2009 11:17)

Jsem sklerotik. Posílám Ti ten mail ,, vojta.def@seznam.cz ,, Těšim se na fotky :)

mail

(m.burnes, 1. 1. 2009 8:48)

Sháním mail na Vojtu